Nevíte si rady? Zavolejte.

Po - Ne : 09:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
10.01.2019 Šicí dílna Květ ve světě - napsali o nás ...
Inspirace pro paničky nejen stepfordské
  Jsem přesvědčená, že na lidi by měl být hezký pohled i doma. Není nic ošklivějšího, než chlápek v trenkách a v tílku s lahváčem v ruce rozvalený u ... číst celé
01.01.2019 Nové české výrobky
Dárkové zástěry na lahvinky vína a sektu
   V obchůdku Šicí dílna Květ si můžete  nechat vyrobit zakázkové zástěry na láhve. Originální doplněk pro výrobu vlastní pálenice nebo jako dárek pro... číst celé
01.12.2018 Informace
Otvírací doba - Šicí dílna Květ
V naší prodejně a provozovně Šicí dílna Květ Vás rádi obsloužíme každý všední den. Budeme Vás informovat SMS o vyhotovené zakázce či oprav oděvů a v t... číst celé
Zobrazit všechny články
Reklama

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz

27.10.2018
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Novinky z našeho blogu
10.01.2019 Šicí dílna Květ ve světě - napsali o nás ...
Inspirace pro paničky nejen stepfordské
  Jsem přesvědčená, že na lidi by měl být hezký pohled i doma. Není nic ošklivějšího, než chlápek v trenkách a v tílku s lahváčem v ruce rozvalený u ... číst celé
01.01.2019 Nové české výrobky
Dárkové zástěry na lahvinky vína a sektu
   V obchůdku Šicí dílna Květ si můžete  nechat vyrobit zakázkové zástěry na láhve. Originální doplněk pro výrobu vlastní pálenice nebo jako dárek pro... číst celé
01.12.2018 Informace
Otvírací doba - Šicí dílna Květ
V naší prodejně a provozovně Šicí dílna Květ Vás rádi obsloužíme každý všední den. Budeme Vás informovat SMS o vyhotovené zakázce či oprav oděvů a v t... číst celé
01.12.2018 Rada, tipy a návody
Jak správně vybrat zástěru
Zástěra je ochranný oděv, který se obecně používá pro ochranu před zašpiněním či popálením. Většinou se jedná o tvarovanou látku, která má na koncích ... číst celé
 
Provozovatel portálu :

Šicí dílna Květ

Květoslava Prchalová

Wolkerova 947/4

Kuřim 664 34 CZ

IČO : 16328493

Neplátce DPH

Informace eshop :
Logo
Šicí dílna Květ
Podpora
David Prchal
Po - Ne : 09:00 - 18:00
Šicí dílna Květ © Květoslava Prchalová | Všechna práva vyhrazena
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.