Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
( Po-Ne, 8-22 hod. )
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
31.03.2019
Otevírací hodiny od 1.3.2019 - Opravna oděvů
Změna provozních hodin pro příjem a výdej opravny oděvů : Vážené zákazníce a Vážení zákaznici ... Dovolujeme si Vás touto formou sdělit, že z důvo... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Dámská zástěra mini Roll On - 2 kapsy - Na přání Dámská zástěra mini Roll On - 2 kapsy - Na přání
Střih nad kolena, volná v pase s dlouhými šitými úvazy kolem pasu, které se nikdy nezasukují. Úvaz kolem krku stavitelný se zapínáním " Roll On". Přiz... číst celé
Dámská zástěra mini Roll On - ornamenty na šedé Dámská zástěra mini Roll On - ornamenty na šedé
Dekor pravidelných ornamentů bílé barvy na šedém podkladě. Spočítáte kolik srdíček a lásky je na zástěře ? Úvaz kolem krku stavitelný systémem Roll On... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Květoslava Prchalová provozující e-shop Sici-dilna.cz a Originalni-zastery.cz, se sídlem Wolkerova 947/4 Kuřim 664 34 CZ, IČ 16328493, Živnostenský list evidován na Městském úřadě Kuřim, Obecní živnostenský úřad, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu

    • informace o zakoupeném zboží

  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR

    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti

    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost

    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování

    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Dámská zástěra mini Roll On - 2 kapsy - Na přání
Dámská zástěra mini Roll On - 2 kapsy - Na přání
Střih nad kolena, volná v pase s dlouhými šitými úvazy kolem pasu, které se nikdy nezasukují. Úvaz kolem krku stavitelný se zapínáním " Roll On". Přiz... číst celé
Dámská zástěra mini Roll On - ornamenty na šedé
Dámská zástěra mini Roll On - ornamenty na šedé
Dekor pravidelných ornamentů bílé barvy na šedém podkladě. Spočítáte kolik srdíček a lásky je na zástěře ? Úvaz kolem krku stavitelný systémem Roll On... číst celé
Dámská zástěra mini Roll On - Čokoládové srdce
Dámská zástěra mini Roll On - Čokoládové srdce
Dekor nepravidelných srdíček v hnědé barvě na bílém podkladě. Spočítáte kolik srdíček a lásky je na zástěře ? Úvaz kolem krku stavitelný systémem Roll... číst celé
Dámská zástěra mini - vánoční čas s červenou
Dámská zástěra mini - vánoční čas s červenou
Zelená krátká zástěra na vaření do kuchyně s dekorem vánočního nádechu. Úvazy kolem krku a za pasem sytě červené barvy jsou dvojitě šité, pevné a nikd... číst celé
Ohodnoťte nás

Hodnocení obchodu na Heurek.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

NajduZboží.cz

Provozovatel portálu

Šicí dílna Květ

Květoslava Prchalová

Wolkerova 947/4

Kuřim 664 34 CZ

IČO : 16328493

Neplátce DPH

Provozovna a prodejna

Výroba a prodej : Květoslava Prchalová

Úpravy a opravy oděvů : Lenka Kovářová

tel.: +420 530 350 404

Otevřeno :

PO ÚT ČT PÁ : 9-12 a 13-17

Legionířská 176/20 Kuřim 664 34 CZ

Kontakty
Logo
Šicí dílna Květ
David Prchal - Šicí dílna Květ
David Prchal - Šicí dílna Květ
( Po-Ne, 8-22 hod. )
Šicí dílna Květ © Květoslava Prchalová | Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.