Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
( Po-Ne, 8-22 hod. )
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
31.03.2019
Otevírací hodiny od 1.3.2019 - Opravna oděvů
Změna provozních hodin pro příjem a výdej opravny oděvů : Vážené zákazníce a Vážení zákaznici ... Dovolujeme si Vás touto formou sdělit, že z důvo... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Dámská zástěra mini Roll On - 2 kapsy - Na přání Dámská zástěra mini Roll On - 2 kapsy - Na přání
Střih nad kolena, volná v pase s dlouhými šitými úvazy kolem pasu, které se nikdy nezasukují. Úvaz kolem krku stavitelný se zapínáním " Roll On". Přiz... číst celé
Dámská zástěra mini Roll On - ornamenty na šedé Dámská zástěra mini Roll On - ornamenty na šedé
Dekor pravidelných ornamentů bílé barvy na šedém podkladě. Spočítáte kolik srdíček a lásky je na zástěře ? Úvaz kolem krku stavitelný systémem Roll On... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Květoslava Prchalová provozující e-shop Sici-dilna.cz a Originalni-zastery.cz, se sídlem Wolkerova 947/4 Kuřim 664 34 CZ, IČ 16328493, Živnostenský list evidován na Městském úřadě Kuřim, Obecní živnostenský úřad, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu

  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.

  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje

    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost

    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování

    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Dámská zástěra mini Roll On - 2 kapsy - Na přání
Dámská zástěra mini Roll On - 2 kapsy - Na přání
Střih nad kolena, volná v pase s dlouhými šitými úvazy kolem pasu, které se nikdy nezasukují. Úvaz kolem krku stavitelný se zapínáním " Roll On". Přiz... číst celé
Dámská zástěra mini Roll On - ornamenty na šedé
Dámská zástěra mini Roll On - ornamenty na šedé
Dekor pravidelných ornamentů bílé barvy na šedém podkladě. Spočítáte kolik srdíček a lásky je na zástěře ? Úvaz kolem krku stavitelný systémem Roll On... číst celé
Dámská zástěra mini Roll On - Čokoládové srdce
Dámská zástěra mini Roll On - Čokoládové srdce
Dekor nepravidelných srdíček v hnědé barvě na bílém podkladě. Spočítáte kolik srdíček a lásky je na zástěře ? Úvaz kolem krku stavitelný systémem Roll... číst celé
Dámská zástěra mini - vánoční čas s červenou
Dámská zástěra mini - vánoční čas s červenou
Zelená krátká zástěra na vaření do kuchyně s dekorem vánočního nádechu. Úvazy kolem krku a za pasem sytě červené barvy jsou dvojitě šité, pevné a nikd... číst celé
Ohodnoťte nás

Hodnocení obchodu na Heurek.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

NajduZboží.cz

Provozovatel portálu

Šicí dílna Květ

Květoslava Prchalová

Wolkerova 947/4

Kuřim 664 34 CZ

IČO : 16328493

Neplátce DPH

Provozovna a prodejna

Výroba a prodej : Květoslava Prchalová

Úpravy a opravy oděvů : Lenka Kovářová

tel.: +420 530 350 404

Otevřeno :

PO ÚT ČT PÁ : 9-12 a 13-17

Legionířská 176/20 Kuřim 664 34 CZ

Kontakty
Logo
Šicí dílna Květ
David Prchal - Šicí dílna Květ
David Prchal - Šicí dílna Květ
( Po-Ne, 8-22 hod. )
Šicí dílna Květ © Květoslava Prchalová | Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.