Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
( Po-Ne, 8-22 hod. )
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
31.03.2019
Otevírací hodiny od 1.3.2019 - Opravna oděvů
Změna provozních hodin pro příjem a výdej opravny oděvů : Vážené zákazníce a Vážení zákaznici ... Dovolujeme si Vás touto formou sdělit, že z důvo... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Dámská zástěra mini Roll On - 2 kapsy - Na přání Dámská zástěra mini Roll On - 2 kapsy - Na přání
Střih nad kolena, volná v pase s dlouhými šitými úvazy kolem pasu, které se nikdy nezasukují. Úvaz kolem krku stavitelný se zapínáním " Roll On". Přiz... číst celé
Dámská zástěra mini Roll On - ornamenty na šedé Dámská zástěra mini Roll On - ornamenty na šedé
Dekor pravidelných ornamentů bílé barvy na šedém podkladě. Spočítáte kolik srdíček a lásky je na zástěře ? Úvaz kolem krku stavitelný systémem Roll On... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu Šicí dílna Květ
Ochrana osobních údajů e-shopu Šicí dílna Květ
  • Květoslava Prchalová provozující e-shop Sici-dilna.cz a Originalni-zastery.cz, se sídlem Wolkerova 947/4 Kuřim 664 34 CZ, IČ 16328493, Živnostenský list evidován na Městském úřadě Kuřim, Obecní živnostenský úřad, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení

    • e-mailovou adresu

    • telefonní číslo

    • adresu/sídlo

  • Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  • Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  • Zpracování osobních údajů je prováděno paní Květoslavou Prchalovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  • Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@sici-dilna.cz.

  • Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky https://www.sici-dilna.cz a https://www.originalni-zastery.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách

        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

      • Heureka Shopping s.r.o., Karolinská 650/1,186 00 Praha 8 – Karlín

      • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR

      • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA

    • Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Dámská zástěra mini Roll On - 2 kapsy - Na přání
Dámská zástěra mini Roll On - 2 kapsy - Na přání
Střih nad kolena, volná v pase s dlouhými šitými úvazy kolem pasu, které se nikdy nezasukují. Úvaz kolem krku stavitelný se zapínáním " Roll On". Přiz... číst celé
Dámská zástěra mini Roll On - ornamenty na šedé
Dámská zástěra mini Roll On - ornamenty na šedé
Dekor pravidelných ornamentů bílé barvy na šedém podkladě. Spočítáte kolik srdíček a lásky je na zástěře ? Úvaz kolem krku stavitelný systémem Roll On... číst celé
Dámská zástěra mini Roll On - Čokoládové srdce
Dámská zástěra mini Roll On - Čokoládové srdce
Dekor nepravidelných srdíček v hnědé barvě na bílém podkladě. Spočítáte kolik srdíček a lásky je na zástěře ? Úvaz kolem krku stavitelný systémem Roll... číst celé
Dámská zástěra mini - vánoční čas s červenou
Dámská zástěra mini - vánoční čas s červenou
Zelená krátká zástěra na vaření do kuchyně s dekorem vánočního nádechu. Úvazy kolem krku a za pasem sytě červené barvy jsou dvojitě šité, pevné a nikd... číst celé
Ohodnoťte nás

Hodnocení obchodu na Heurek.cz

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

NajduZboží.cz

Provozovatel portálu

Šicí dílna Květ

Květoslava Prchalová

Wolkerova 947/4

Kuřim 664 34 CZ

IČO : 16328493

Neplátce DPH

Provozovna a prodejna

Výroba a prodej : Květoslava Prchalová

Úpravy a opravy oděvů : Lenka Kovářová

tel.: +420 530 350 404

Otevřeno :

PO ÚT ČT PÁ : 9-12 a 13-17

Legionířská 176/20 Kuřim 664 34 CZ

Kontakty
Logo
Šicí dílna Květ
David Prchal - Šicí dílna Květ
David Prchal - Šicí dílna Květ
( Po-Ne, 8-22 hod. )
Šicí dílna Květ © Květoslava Prchalová | Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.