Nevíte si rady? Zavolejte.

Po - Ne : 09:00 - 18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
10.01.2019 Šicí dílna Květ ve světě - napsali o nás ...
Inspirace pro paničky nejen stepfordské
  Jsem přesvědčená, že na lidi by měl být hezký pohled i doma. Není nic ošklivějšího, než chlápek v trenkách a v tílku s lahváčem v ruce rozvalený u ... číst celé
01.01.2019 Nové české výrobky
Dárkové zástěry na lahvinky vína a sektu
   V obchůdku Šicí dílna Květ si můžete  nechat vyrobit zakázkové zástěry na láhve. Originální doplněk pro výrobu vlastní pálenice nebo jako dárek pro... číst celé
01.12.2018 Informace
Otvírací doba - Šicí dílna Květ
V naší prodejně a provozovně Šicí dílna Květ Vás rádi obsloužíme každý všední den. Budeme Vás informovat SMS o vyhotovené zakázce či oprav oděvů a v t... číst celé
Zobrazit všechny články
Reklama

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

27.10.2018
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Novinky z našeho blogu
10.01.2019 Šicí dílna Květ ve světě - napsali o nás ...
Inspirace pro paničky nejen stepfordské
  Jsem přesvědčená, že na lidi by měl být hezký pohled i doma. Není nic ošklivějšího, než chlápek v trenkách a v tílku s lahváčem v ruce rozvalený u ... číst celé
01.01.2019 Nové české výrobky
Dárkové zástěry na lahvinky vína a sektu
   V obchůdku Šicí dílna Květ si můžete  nechat vyrobit zakázkové zástěry na láhve. Originální doplněk pro výrobu vlastní pálenice nebo jako dárek pro... číst celé
01.12.2018 Informace
Otvírací doba - Šicí dílna Květ
V naší prodejně a provozovně Šicí dílna Květ Vás rádi obsloužíme každý všední den. Budeme Vás informovat SMS o vyhotovené zakázce či oprav oděvů a v t... číst celé
01.12.2018 Rada, tipy a návody
Jak správně vybrat zástěru
Zástěra je ochranný oděv, který se obecně používá pro ochranu před zašpiněním či popálením. Většinou se jedná o tvarovanou látku, která má na koncích ... číst celé
 
Provozovatel portálu :

Šicí dílna Květ

Květoslava Prchalová

Wolkerova 947/4

Kuřim 664 34 CZ

IČO : 16328493

Neplátce DPH

Informace eshop :
Logo
Šicí dílna Květ
Podpora
David Prchal
Po - Ne : 09:00 - 18:00
Šicí dílna Květ © Květoslava Prchalová | Všechna práva vyhrazena
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.